Ioana Ginghină a vrut să plece din ţară. "Atunci am simţit prima dată"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Actriţa Ioana Ginghină a declarat că a fost aproape să părăsească România în urmă cu mai mulţi ani. 

"Am povestit când am simțit prima dată că vreau să plec din țara asta? Eram acum aproximativ 10 ani, în parc la Moghioroș, cu Ruxandra, care avea la vremea aceea în jur de 2 ani.

Am ajuns în parc, la un loc de joacă care avea si zona cu nisip, am scos găletușa, formele și lopățelele și ne-am pus pe jucat. Într-un moment de neatenție de câteva secunde, o văd pe Ruxi că bagă ceva în gură, credeam că e o piatră, ceva și disperată i-am băgat mâna în gura să o scot…

Nu era o piatră, era un muc de țigară, aruncat acolo, în groapa de nisip pentru copii.", a scris Ioana Ginghină pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ți-am povestit când am simțit prima dată că vreau să plec din țara asta? Eram acum aproximativ 10 ani, în parc la Moghioroș, cu Ruxandra, care avea la vremea aceea în jur de 2 ani. Am ajuns în parc, la un loc de joacă care avea si zona cu nisip, am scos găletușa, formele și lopățelele și ne-am pus pe jucat. Într-un moment de neatenție de câteva secunde, o văd pe Ruxi că bagă ceva în gură, credeam că e o piatră, ceva și disperată i-am băgat mâna în gura să o scot… Nu era o piatră, era un muc de țigară, aruncat acolo, în groapa de nisip pentru copii. Hai pe blog! Link in BIO ! @ruxandrapapadopol #ruxivibes #vreauotaracaafara #haicaputem????

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel