Ioana Mihăilă, problemă din CV de care a uitat când a făcut conferință de presă ca ministru al Sănătății / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a spus, ieri, în prima sa conferință de presă: ”Clinica mea nu a fost niciodată în subordinea Ministerului Sănătății, din ianuarie, când am venit la MS, am întrerupt orice relație contractuală cu clinica”.

Deși a spus că a încetat orice relație contractuală cu clinica, în CV scrie clar că lucrează și în prezent. Fie nu știe să completeze un CV, dovadă că l-a  făcut public după multă vreme de la venirea în funcție la Ministerul Sănătății, fie are o mică problemă cu memoria. De asemenea, și pe site-ul clinicii Medena, ea este trecută în continuare la echipa medicală.

3. -imagine fara descriere- (cv-ioana-mihaila-2_54719400.jpg)

1. -imagine fara descriere- (cv-ioana-mihaila_58949600.jpg)

Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a depus, miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestire în funcţie în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

"Doamna ministru, preluaţi azi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătăţii, într-o perioadă foarte dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes, vă doresc să vă integraţi în echipa guvernamentală", i-a transmis şeful statului noului ministru.

Preşedintele a semnat decretul de numire miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel