Iohannis, PRIMA reacție după EXIT POLL. Rezultate prezidențiale tur 2
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis transmite un mesaj la încheierea votului, la sediul central al PNL, după aflarea rezultatelor exit poll-ului pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale. 

Klaus Iohannis, înconjurat de liderii PNL, transmite un mesaj la ora 21.00, după aflarea rezultatelor exit poll-urilor realizate pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale. DC NEWS va transmite în format live text principalele declaraţii ale lui Klaus Iohannis, în cadrul acestui articol precum şi în materiale separate. 

Klaus Iohannis - PNL şi Viorica Dăncilă - PSD sunt cei doi candidaţi care au mers în turul doi al alegerilor prezidenţiale, după ce s-au clasat pe primele două poziţii în primul tur care a avut loc în data de 10 noiembrie 2019.

Iată principalele declaraţii ale lui Klaus Iohannis: 

- România a câştigat, România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi.

- Românii au fost eroii zilei de astăzi. Acesta e cel mai important câştig: faptul că românii au mers la vot. Menţiune specială pentru românii din diaspora care au mers într-un număr extraordinar de mare la vot.

- E cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD-ului.

- Primesc această victorie cu bucurie, cu mulţumire, cu încredere în România. 

- Voi fi preşedintele tuturor românilor, şi al celor care m-au votat, şi al celor care nu m-au votat. Voi fi şi preşedintele românilor că nu au votat deloc, cu speranţa că data viitoare vor merge totuşi la vot. 

- Sunt multe lucruri de reparat, mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate, compusă din partidele democratice care vor duce România spre modernizare, spre europenizare, spre România normală. Voi fi un preşedinte total implicat pentru România.

- Am câştigat o luptă importantă, dar războiul nu a fost câştigat. E nevoie să mergem la vot şi la locale şi la parlamentare. Abia atunci vom putea să facem România normală, după ce trimitem PSD-ul în opoziţie.

- În România normală vor fi şi trebuie să fie alegătorii liberali, alegătorii USR PLUS, în România normală vor trebui să fie alegătorii PMP şi UDMR, dar şi alegătorii PSD-ului. Eu nu am un război cu alegătorii PSD, am un război cu PSD, care încearcă să se cramponeze de putere. Rămâneţi conectaţi, mergeţi în continuare la vot în număr cât mai mare. 

- Nu există mai multe Românii aşa cum eronat clamează unii. Există o singură Românie, România noastră, a tuturor şi cu toţii trebuie să punem umărul pentru a construi România normală.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel