Iohannis: PSD, un adversar REDUTABIL... Vă spun ceva ce n-am spus niciodată
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Klaus Iohannis, foto PNL
Klaus Iohannis, foto PNL
Președintele Klaus Iohannis a subliniat, în campanie, la Râmnicu Vâlcea, că PSD a fost înlăturat de Putere, dar rămâne un adversar de temut, puternic. 

Președintele Klaus Iohannis a răspuns de ce mai vorbește despre PSD, după ce a înlăturat partidul de la guvernare: ”Dragii mei, trebuie, trebuie, fiindcă acest PSD, din păcate, a condus România în cei mai mulți din cei 30 de ani de tranziție de după revoluție și-n acești 30 de ani, PSD a făcut mult rău României. Fără PSD, România ar fi fost mult mai departe, s-ar fi dezvoltat mult mai bine, n-ar fi trebuit să plece 4 milioane de români în străinătate, poate majoritatea și-ar fi găsit un rost acasă, n-ar fi trebuit să vorbim din nou și din nou că ne dorim autostrăzi în România. PSD trage o linie colorată pe hartă și consideră că e o mare realizare. Astea sunt realizările pesediste, linii colorate pe hărți. Rezultatul pesedist e zero. Au venit în 2016 acești pesediști și au povestit tot felul de lucruri care de care mai frumoase, precum povestea cu spitalele regionale. (...) Acum două luni, au scris primele hârtii, probabil tot colorate. Toate au culminat cu atacul asupra justiției: pesediștii au vrut să acapareze tot sistemul de justiție și, culmea culmilor, au realizat un atac fizic asupra românilor în 10 august, în București. Noi am luat partea românilor și am oprit aceste prostii.”

Klaus Iohannis a mai afirmat că acum poate să spună, la final de mandat, că a făcut ceea ce i-au cerut majoritatea oamenilor: ”90% din solicitările românilor a fost: d-le președinte, să ne scăpați de PSD... și am reușit”. 

Cu toate acestea, președintele a continuat: ”Să nu ne amăgim! PSD a fost înlăturat de la Putere, rămâne un adversar redutabil, un partid mare. Pentru a scăpa România de pesedism e nevoie să-i convingem pe români să meargă la vot.”

”Acum, la final de campanie, vă spun ceva ce n-am spus niciodată în campanie: Dați-mi votul vostru, nu numai pentru un politician dedicat cu trup șl suflet României și românilor, dați-mi votul vostru pentru România normală.” a conchis Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel