Ionuţ Popa, grave probleme medicale. Suporteri și jucători, apel umanitar
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Antrenorul Ionuţ Popa se confruntă cu grave probleme de sănătate şi dificultăţi materiale. Suporterii lui Poli Timişoara au început o campanie de strângere de fonduri.

Ionuţ Popa, fost antrenor la UTA, Poli Timişoara şi Poli Iaşi, trece prin momente grele. Antrenorul în vârstă de 66 de ani are mai multe probleme medicale, pe care le-a descoperit în luna martie a acestui an şi de atunci situaţia lui s-a înrăutăţit. Ionuţ Popa are făcut o semipareză, însă are şi probleme cu ţesuturile.

Tratamentele pe care le-a urmat până acum i-au consumat economiile, astfel că Ionuţ Popa a ajuns şi într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar. Suporterii lui Poli Timişoara fac apel la cei care-l pot ajuta pe Ionuţ Popa în această perioadă:

"Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră. Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa", este comunicatul celor de la "Viaţa în Peluză".

Dennis Man, de la FCSB, a distribuit și el acest apel umanitar pentru Ionuț Popa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel