Iordache, gesturi obscene în Parlament. Stănescu: Nu suntem la stadion
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Paul Stanescu
Paul Stanescu
Senatorul Paul Stănescu, vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost întrebat miercuri cum comentează gestul deputatului Florin Iordache din şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor la adresa reprezentanţilor Opoziţiei, răspunsul său fiind acela că Iordache "a făcut o mare greşeală", pentru că "nu suntem la stadion".

"Din păcate, cred că a greşit Iordache când a făcut, pentru că nu se face, nu suntem la stadion, suntem totuşi Parlamentul României şi deputatul Iordache, vicepreşedinte al Camerei. Cred că a făcut o mare greşeală", a afirmat Stănescu.

Senatorul social-democrat a făcut această precizare după ce a fost informat de jurnalişti despre "gestul obscen" pe care l-ar fi făcut Iordache în plen.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri că nu a avut un comportament inadecvat în plen, după ce jurnaliştii i-au spus că a făcut "semne obscene" cu mâinile către parlamentarii de la USR.

"Vi s-a părut. Eram cu mâinile ridicate, care e problema?", a afirmat Iordache.

La insistenţele jurnaliştilor, care au dorit să-i prezinte imagini cu momentul despre care a fost întrebat, deputatul a replicat uşor iritat: "V-am răspuns, e un gest normal, am încheiat subiectul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel