Țiriac - Serena Williams, un nou episod din război: Vai de mine...
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ion Țiriac continuă războiul cu Serena Williams. Fostul mare tenismen român a lansat un nou atac dur la adresa jucătoarei din Statele Unite ale Americii.

"Vai de mine, mulţumesc federaţiei internaţionele că l-a pus la punct pe Năstase". Iar după două zile era absolut nudă pe copertă cu burta atâta. Ce să mai spun? Sexism? Păi ăla e sexism! Cum poţi să-l suspenzi pe Năstase? Cum poţi să-l suspenzi 3 ani fără să-l asculţi!

Pentru că a spus cafea cu lapte, habar nu are nimeni despre ce e vorba?! Să fiţi atenţi! Afro-american e în regulă, dar nu ştiu cum facem noi cu afro-român, că noi nu prea avem afro-români. La noi afro e afro şi românul e român. Albul e alb şi negrul e negru. Nu e nicio diferenţă. În vocabularul meu nu a fost şi nu există aşa ceva.

Cum poţi să îi dai 17.000 de dolari amendă, când probabil oricare altcineva era suspendat vreo 5 ani. Ce legătură are că e una din cele 4 miliarde de mame care au copii în lumea asta cu datul sfaturilor", a declarat Țiriac într-o conferință de presă, potrivit Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel