Irina Loghin, "poțiunea magică" ce a tratat-o de COVID la 82 de ani. "Doctorița mi-a spus: Mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Irina Loghin a spus secretul care o ține în formă la 82 de ani.

Irina Loghin este una dintre îndrăgite artiste de muzică populară din România, iar de curând, a împlinit vârsta de 82 de ani.

Nu sunt mulți cei care știu că artista este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, acesta fiind principalul motiv pentru care arată atât de bine. 

Întrebată care este secretul pe care-l are pentru a se menține tânără la vârsta aceasta și care este ritualul ei zilnic, Irina Loghin a dezvăluit totul și a spus că prepară în fiecare dimineață o "porțiune magică" ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă. 

"Poțiunea magică" este, de fapt, ceai de cătină. 

"Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună", a dezvăluit Irina Loghin la "Vorbește lumea".

Dani Oțil, speriat de rolul de tată. La ce crede că nu se va descurca niciodată: Nu sunt pregătit

Cătina, secretul în infecția cu COVID-19?

Mai mult, cântăreața crede că poțiunea ei de cătina a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată cu COVID-19, mai ales că a fost asimptomatică.

"Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă", a mai spus ea.

Piers Morgan, jigniri pentru Meghan și Harry, după demisie: Asta m-a înfuriat, am refuzat să-l cred pe Pinocchio. Prințesa Diana ar fi fost îngrozită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel