Irina Rimes, surpriză uriașă la Vocea României: "Nasol moment pentru mine. Mereu m-a tratat de sus". Cine a venit la emisiune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Irina Rimes a avut parte de o surpriză uriașă, în timpul audițiilor de la Vocea României, dar a retrăit și niște momente neplăcute. Cine a apărut în fața ei.

"Vă zic eu cine e şi de unde vine. Este Viola Julea este una din profesoarele mele de la Conservator. O respect foarte mult şi mă simt foarte ciudat în acest moment. Am vrut să mă întorc, dar parcă m-a ţinut ceva. Mă gândeam ca o să fie greu să lucrez cu vocea asta că părea deja formată. Sunt pierdută şi nu ştiu ce să mai zic", a spus Irina Rimes, în fața concurentei, după ce s-au întors scaunele şi a văzut cine este în faţa ei.

După ce Viola Julea a părăsit scena, Irina Rimes și-a adus aminte câteva aspecte neplăcute referitoare la fosta ei profesoară:

"Nasol moment pentru mine. Pe de altă parte, nici nu am avut vreo legătură specială cu ea. Mereu mă trata de sus şi nu mă baga niciodată în seamă. Karma se întoarce altfel".

Vezi și: Tudor Chirilă, "epopee măreață", la Vocea României: Las-o d***u, măi, Irina! Vino și cumpără-mi mașina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel