Iubitul Elenei Udrea, moment de neuitat - FOTO de colecție
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Deși logodnica sa, Elena Udrea, se află momentan în închisoare, Adrian Alexandrov încearcă să se comporte firesc cu fetița lui, suplinind lipsa mamei. 

Tăticul se joacă cu fetița sa, Eva Maria, în vârstă de nici trei luni și copilul se uită curios la aparatul de fotografiat. Cei doi se află în Costa Rica și așteaptă ca Elena Udrea să fie eliberată din arestul preventiv. 

 (w670) Alexandru

Când va ieși din închisoare

Avocatul din Costa Rica al Elenei Udrea şi Alinei Bica a susţinut că, în baza respectivei decizii a Curţii Constituţionale, sentinţele pronunţate împotriva lor ar fi lovite de nulitate şi a cerut ca ele să fie eliberate din arestul preventiv în care se află din data de 3 octombrie. Dar autorităţile din Costa Rica le-au cerut celor din România clarificări, răspunsul venit pe 4 decembrie confirmând că decizia Curţii Constituţionale române nu afectează sentinţele date împotriva lor. Mai mult, în răspunsul primit s-a solicitat din nou ca Elena Udrea şi Alina Bica să fie extrădate în România. Un judecător costarican a decis pe 3 decembrie că Elena Udrea şi Alina Bica vor rămâne în arest preventiv în Costa Rica până la soluţionarea cererii privind extrădarea lor.

VEZI ȘI:

Udrea şi Bica, sentinţe. Autorităţile române, răspuns

Udrea rămâne în închisoare. Alexandrov, înapoi, de urgență, în Costa Rica


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel