J.K.Rowling a suscitat speculaţii din partea fanilor universului ''Harry Potter'' după un mesaj criptic
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Autoarea britanică J.K. Rowling a declanşat un val de speculaţii din partea fanilor după ce a publicat pe Twitter un mesaj criptic din care se putea înţelege că un alt film din universul ''Harry Potter'' s-ar afla în curs de realizare, relatează vineri Press Association.

Scriitoarea, care a revenit pe Twitter după o pauză de şase luni, a distribuit o imagine stilizată cu semnul întunecat al celebrului personaj negativ Lord Voldemort din seria de cărţi "Harry Potter", adaptate ulterior pentru marele ecran şi urmate de o piesă de teatru.

Uneori, întunericul vine din locuri neaşteptate, a scris J.K. Rowling.

Autoarea a adăugat la mesaj hashtag-ul #CursedChild, o aluzie la producţia teatrală Harry Potter and the Cursed Child, o continuare a seriei de şapte cărţi.

Fanii au speculat iniţial că piesa de teatru va fi adaptată pentru marile ecrane, însă speranţele lor au fost rapid spulberate. Pottermore, site-ul oficial al fanilor Harry Potter, a răspuns printr-un mesaj publicat de asemenea pe Tweeter: Va urma ceva interesant de la @CursedChildNYC, însă nu este un film....

Producţia teatrală Harry Potter and the Cursed Child a avut premiera în Londra în iulie 2016 şi s-a dovedit un imens succes. În 2017, în cadrul galei Laurence Olivier Awards, piesa a fost recompensată cu nouă premii, un număr record. Producţia a fost apreciată şi pe Broadway, unde a fost prezentată din aprilie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel