Jocul de societate "CORONA", printre cele mai căutate cadouri de Crăciun. A fost inventat de patru surori din Germania
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un joc de societate numit "Corona", inventat în timpul pandemiei de către patru surori din Germania, este unul dintre cele mai bine vândute jocuri de Crăciun.

„Corona – the rush to the shops” este un joc inventat de către surorile Schwaderlapp din orașul Wiesbaden, Germania. Fetele l-au creat atunci când stăteau în autoizolare din cauza pandemiei de COVID-19. Probabil nici nu și-au imaginat că va ajunge atât de popular. Până acum au reușit să vândă toată producția inițială, scrie Aljazeera.com.

Cum se joacă

Jocul de societate poate fi jucat de până la patru persoane, care concurează pentru a-i face cumpărăturile unui vecin în vârstă, care nu iese din casă de teama coronavirusului. Jucătorii colectează și schimbă cărțile de joc, iar câștigătorul este cel care livrează primul toate produsele de pe lista de cumpărături. Jucătorul care întâlnește virusul pe traseu este încetinit deoarece trebuie să intre în carantină. Alți participanți pot să nu găsească anumite produse deoarece au fost cumpărate de cei care își fac stocuri.

Fetele au îmbogățit jocul cu noi elemente pe baza știrilor aflate despre pandemie. Tatăl lor, impresionat de efortul fiicelor sale, a decis să comercializeze jocul. A angajat un artist care să deseneze cărțile, placa și cutia.

Publicată de Un Nuevo Día pe Marţi, 22 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel