Judecător, solicitare către Jandarmerie. Cristian Dide, document
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cristian Dide
Cristian Dide
Cristian Dide a pus la dispoziţia redacţiei DC News un document din care reiese faptul că, în timpul unui proces pe care l-a avut, judecătorul a atras atenţia reprezentantului inistuţiei să reglementeze mai clar modul în care sunt duse la secţie persoanele legitimate - spune Cristian Dide - pentru a nu se petrece abuzuri sau încălcări ale legii şi drepturilor omului.  

Jandarmeriei i s-a adus la cunoştinţă să-şi modifice modul în care acţionează atunci când anumite persoane care s-au legitimat trebuie duse la secţie. Cristian Dide ne-a pus la dispoziţie un document din care reise acest lucru. Interlocutorul nostru ne-a povestit că, în timpul unui proces pe care l-a avut, judecătorul de caz a atras atenţia reprezentantului Jandarmeriei Române să modifice şi să reglementeze mai clar modul în care se produce legitimarea şi ducerea la secţie a unor anumite persoane.

Iată transcrierea declaraţiei făcute de judecătorul de caz:  "Vă atrag atenţia, deşi nu face obiectul prezentului dosar, cu privire la modul în care vă reglementaţi procedura de conducere administrativă a unor persoane la secţia de poliţie în măsura în care aceste persoane vă prezintă buletinul şi îşi declină identitatea. Pentru a nu ne sesiza cu privire la alte aspecte, vă rugăm să vă reglementaţi această procedură pentru viitor." 

Iată care a fost răspunsul reprezentantului Jandarmeriei: "Vom lua act de aceste menţiuni, cu siguranţă. Voi transmite şi eu mai departe conducătorului instituţiei acest aspect."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel