Karim Benzema, JUDECAT pentru complicitate la șantaj
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va fi judecat pentru complicitate într-o încercare de șantaj.

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va fi judecat pentru complicitate într-o încercare de șantaj într-un caz legat de o casetă video cu fostul său coechipier francez Mathieu Valbuena, au declarat procurorii francezi. Parchetul din Versailles, Franța, a precizat că procesul a fost ordonat împotriva jucătorului pentru complicitate la încercarea de a-l forța pe Valbuena, care ar fi fost amenințat într-un apel telefonic în iunie 2015, cu publicarea unui videoclip.

Benzema va fi judecat sub acuzația de conspirație pentru încercarea de șantaj, a declarat procuratura. Nu a fost stabilită încă o dată pentru proces. Anchetatorii care l-au acuzat pe Benzema intuiesc faptul că acesta a fost abordat de un prieten din copilărie pentru a acționa ca intermediar și a-l convinge pe Valbuena să trateze direct cu cei care au șantajat. În schimb, Valbuena a informat poliția.

Benzema, în vârstă de 33 de ani, unul dintre cei mai talentați atacanți francezi din generația sa, a fost interzis de la echipa națională în noiembrie 2015 din cauza implicării sale suspectate în scandal, în ciuda performanței pe care o avea la Real Madrid, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel