Kelemen, nemulțumit de guvern: Ultimul bun a fost Ungureanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, după şedinţa Consiliului Permanent al formaţiunii, că nu este mulţumit cu guvernul actual, dar nici cu cele anterioare, de la Guvernul Ungureanu încoace.

'Eu aş vrea să văd o guvernare coerentă, corectă, bună, ceea ce n-am văzut, din păcate, de când am plecat noi de la guvernare, din Guvernul Ungureanu. Nu am fost mulţumit nici cu guvernul actual, nici cu guvernele precedente. Ultimul guvern cu care am fost mulţumit a fost Guvernul Ungureanu. Nici cu Guvernul Ponta nu am fost mulţumit, am şi plecat din acel guvern', a spus Kelemen Hunor, solicitat de jurnalişti să comenteze situaţia din PSD. El a adăugat că nu e treaba sa ce se întâmplă în principalul partid de guvernământ.

'Nu e treaba mea. Nu sunt membru PSD, nici măcar simpatizant nu sunt, nici votant PSD. Ar fi culmea ca preşedintele UDMR să spună ce ar trebui să se întâmple şi ce ar fi corect în PSD, cum nu aş accepta nici din partea preşedintelui PSD sau a oricărui alt preşedinte de partid să-mi spună mie ce e bine şi ce nu e bine în UDMR. Eu n-am fost niciodată alegător PSD, nici membru, nici simpatizant, nici nu voi fi. Deci, nu mă priveşte. Pe mine mă priveşte dacă guvernarea merge bine, nu merge bine, cum guvernează ei, dacă deciziile sunt corecte sau nu sunt corecte, nu mă interesează ce se întâmplă în interiorul PSD. Este fix treaba lor', a subliniat Kelemen Hunor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel