Klaus Iohannis, semnal către Guvern, la învestitura ministrului Sănătății: Enorm de multe probleme. Mult succes coaliției de guvernare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro
Klaus Iohannis a susținut o scurtă declarație de presă după ce Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a depus jurământul la Palatul Cotroceni. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 21 aprilie 2021, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a doamnei Ioana Mihăilă, ministrul sănătății.

”Doamnă ministru, preluați astăzi un minister foarte complicat, Ministerul Sănătății, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes! Vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală și cred că este un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne dă tuturor speranțe că lucrurile, de acum înainte, vor merge și mai bine. Și, în acest sens, doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și, în acest caz special, să o sprijiniți pe noua colegă, doamna ministru Mihăilă, fiindcă va avea enorm de multe probleme de rezolvat”, a declarat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel