Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Arhiva
 
13 oct 2019 / 16:05
Klaus Iohannis, la Timişoara. Participă la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Vest
Președintele Klaus Iohannis participă, duminică la Timișoara, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL regiunea Vest, anunță PNL. La evenimentul care începe la ora 16.00 vor fi prezenți aproximativ 3.500 de membri și simpatizanți ai partidului, parlamentari și aleși locali.
Klaus Iohannis și reprezentanți PNL la consultările de la Cotroceni

Reuniunea va avea loc la Sala Polivalentă Constantin Jude, conform unui comunicat de presă al reprezentanților PNL, remis Mediafax. Pe lângă șeful statului, la reuniune vor mai lua cuvântul președintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreședinții PNL Raluca Turcan și Rareș Bogdan, vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu, vicepreședintele PNL Gheorghe Falcă, și președintele PNL Timiș Nicolae Robu.

Klaus Iohannis a mai participat, în această perioadă, la întâlnirile regionale ale organizațiilor PNL din București, Brașov, Iași, Cluj-Napoca, Craiova și Constanța. Campania pentru alegerile prezidențiale a început oficial sâmbătă, 12 octombrie, și se încheie pe 9 noiembrie. Scrutinul are loc pe 10 noiembrie, iar votul pentru al doilea tur a fost programat pentru data de 24 noiembrie. Românii din străinătate vor vota între 8 și 10 noiembrie și, la al doilea tur, între 22 și 24 noiembrie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri