Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Performanță uimitoare pentru sportiva Larisa Iordache. Aceasta s-a calificat la Jocurile Olimpice de anul acesta de la Tokyo. 

După o accidentare gravă, care i-a pus cariera în pericol, Larisa Iordache s-a recuperat și s-a antrenat intens pentru ca anul acesta să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Sportiva s-a calificat în această seară la Europenele de la Basel, Elveția. 

”Larisa Iordache și-a câștigat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, la Europenele de la Basel. Larisa, antrenată de Lăcrămioara și Cristian Moldovan, a terminat pe locul 4 competiția de calificare individuală, după trei rusoaice. Ea a primit 13.466 la bârnă, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri și 13.466 la paralele. Va fi a doua ediție de Jocuri pentru Larisa după Londra 2012 unde a luat bronz cu echipa. Cât de lunga a fost această așteptare pentru Team România . Bine ai venit, Larisa!”, se arată într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român. 

Larisa Iordache a suferit în 2017 o ruptură de tendon ahilian și a avut nevoie de o perioadă îndelungată pentru recuperare. Sportiva a mai participat în 2012 la Jocurile Olimpice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel