Lautaro și Pjanic ajung SIGUR la Barcelona
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
FC Barcelona negociază „încet, dar sigur," cu Inter Milano și Juventus Torino pentru fotbaliștii Lautaro Martinez și Miralem Pjanic.

FC Barcelona negociază „încet, dar sigur," cu Inter Milano și Juventus Torino pentru fotbaliștii Lautaro Martinez și Miralem Pjanic, conform Marca.

Orice înțelegere va dura ceva până când se va materializa, însă catalanii sunt siguri că cei doi jucători abia așteaptă să pășească pe Camp Nou și niciunul nu este interesat de alt club care ar încerca să-i cumpere.

Chiar dacă Barcelona încearcă să nu își facă mari așteptări, cunoscând cum se schimbă lucrurile în fotbalul mare, conducerea clubului dorește cu mare ardoare ca Lautaro și Pjanic să se alăture formației lui Quique Setien.

Negocieri îndulcite de dorința de a juca pe Camp Nou

Bineînțeles, dorința celor doi de a veni în Barcelona pentru campioana Spaniei ajută mult lucrurile. Astfel, sumele de transfer pot fi mai mici, mai ales pentru argentinian, pentru care se cer sume uriașe cu 8 cifre.

Clauza de reziliere a lui Lautaro Martinez este de 111 milioane de euro, iar Inter dorește cel puțin 60 milioane banii jos. Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Nelson Semedo și Jean-Clair Tobido au fost oferiți la schimb, iar Barcelona dorește să pună mâna pe jucătorii din Italia până la finalul verii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel