Lidia Buble, detalii neștiute din relația cu Răzvan Simion: Mă chinuie rău...
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Lidia Buble a vorbit despre relația sa de iubire cu prezentatorul tv Răzvan Simion. Artista a oferit detalii neștiute până acum.

Când vine vorba de neînţelegeri, Lidia Buble preferă să se închidă într-o cameră şi să-l lase pe Răzvan să se certe singur. 

"Eu sunt genul ăla de femeie care se duce, se închide în cameră şi stă acolo. Şi te cerţi singur până îţi vine rău! Până te plictiseşti! Dacă stau bine să mă gândesc, cred că de vreo două ori sau trei ori în toată viaţa asta a mea am ripostat!", a continuat artista.

"Mă chinuie rău"

"Dar trebuie să mă calci pe coadă rău de tot, adică la modul ăla urât ca să ripostez. În schimb, nu prea... În rest, nu prea! Dacă ai nevoie de adrenalină, dai tare cu maşina. Sari cu paraşuta. Trebuie să te cerţi, să te iei de moaţe? Acum, ciondrăneli din ălea mici mai avem şi noi! Ciondăneli... Avem ciondăneli... Ne mai... Hai că mai sunt... uneori... După filmări, că se putea mai bine acolo, că puteam... Chestii din astea... Mă chinuie rău, uneori, dar spre binele meu. Dar facem echipă faină împreună!", a mai spus artista.

Vezi și: Răzvan Simion, despre relația cu Lidia Buble: Fiecare are cariera lui, viaţa lui..

Ozana Barabancea, tratament special. Și-a uimit fanii: "Au 270 de dințișori"

 
 
Intrebarea zilei DCNews.ro
Vreti ALEGERI ANTICIPATE?
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel