Lidia Buble, mesaje ciudate în miez de noapte. DESPĂRȚIREA, tot mai aproape
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion e tot mai aproape, cel puțin așa zvonește lumea întreagă.

Lidia Buble și Răzvan Simion ridică tot mai multe semne de întrebare în ceea ce le privește relația. Ieri, în miez de noapte, a postat mai multe mesaje triste pe pagina de Instagram.

Toate aceste zvonuri vin după ce Lidia și Răzvan nu au mai fost văzuți împreună de ceva timp, ba mai mult, cei doi  nu au mai vorbit unul despre celălalt și nu au confirmat sau infirmat toate aceste reacții. În plus, artista postează tot felul de mesaje subtile.

Astfel, la miezul nopții, Lidia Buble a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe înregistrări cu Laura Stoica, artista ei preferată, interpretând două dintre cele mai cunoscute melodii ale ei: „Dă, Doamne, cântec” și ”Un actor grăbit”.

„Laura mea” și „Love u (n.r. Te iubesc)” a scris Lidia Buble în dreptul imaginilor.

Răzvan Simion, surprins cu o altă femeie

Mai mult, după ce Răzvan Simion a fost surprins alături de o tânără roșcată, fanii au început să-i scrie Lidiei. 

„Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”, a întrebat-o o fană pe artistă. 

„Câinii latră mult”, i-a răspuns Lidia Buble. 

De ce nu-l duce pe Răzvan la Deva?

Artista a explicat în urmă cu ceva timp  care sunt condițiile pentru care iubitul ei să poată păși pragul casei din Deva. 

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie”, spunea Lidia Buble într-un interviu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel