Lidia Buble, moment șocant în trafic. "Cum e posibil așa ceva? Sunt șocată efectiv"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Lidia Buble le-a povestit fanilor un moment șocant din trafic petrecut ieri.

Lidia Buble a trecut printr-o situație șocantă și foarte neplăcută în trafic și a împărtășit această experiență cu fanii de pe Instagram. 

Aflată la un semafor, a văzut cum un bărbat se îndreaptă spre mașina ei pentru a cere o sumă de bani. Până să ajungă la ea, o altă femeie i-a oferit nevoiașului câteva hârtii de un leu, însă bărbatul a avut o reacție care a șocat-o pe cântăreață.

Iată ce a spus artista

„Doamne, sunt şocată efectiv. Cum este posibil aşa ceva? În urmă cu cinci minute eram la un alt semafor, aşteptam să se facă verde şi venea un domn spre maşina mea care purta o tăbliţă şi pe care scria că e ars pe 80% din suprafaţa corpului, mă rog.

De lângă mine, o doamnă îi întinsese mâna şi îi dăduse nu ştiu, câteva hârtii de un leu, nu ştiu cât erau acolo exact. Eu stând cu capul în telefon, la un moment dat ridic privirea, văd că se făcuse verde, dau să plec şi l-am văzut cum nervos mi-a aruncat mie pe parbriz 2 sau 3 hârtii de un leu şi a început să mă înjure şi pe mine şi pe doamna care l-a ajutat. Şi am rămas "Doamne, pe bune, adică femeia a fost super drăguţă şi te-a ajutat"... şi a aruncat banii nu ştiu, că eu am plecat şi au căzut pe stradă, habar n-am, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei, dar mi s-a părut un gest atât de urât din partea lui... nu se poate, sunt şocată efectiv", a spus Lidia Buble în poveștile de pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel