Lidia și Răzvan, moment STÂNJENITOR. Întâlnire surpriză. I-au dat de GOL. "A fost CIUDAT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au reîntâlnit după anunțul despărțirii. Apropiații celor doi au făcut declarații incredibile despre întâlnirea surpriză, dar și despre împăcare. 

După cinci ani de relație, anunțul despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a surprins pe toată lumea, deși în ultima perioadă în spațiul public apăruseră o mulțime de zvonuri, puțin comentate de cei doi. 

Dacă după separare artista a decis să se mute de Deva, la părinți, pentru a avea grijă de tatăl ei, proiectele muzicale nu au ținut-o prea mult timp departe de București, motiv pentru care Lidia Buble s-a întors. Ei bine, revenirea a fost prilej de întâlnire între ea și Răzvan, însă de această dată doar pe platourile de filmare ale videoclopului noii piese, spre surprinderea artistei. 

Citește și: Ștefania lui Speak, schimbare TOTALĂ de look. CRITICI dure. "Ești exact ca Raluca Bădulescu / Zici că e drogată"

"A fost un moment ciudat pentru toată lumea"

„Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat surse apropiate artistei, pentru playtech.ro

În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă pașii spre o nouă legătură de suflet rapid. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă“, au adăugat apropiații.

Citește și: Care este nepotul preferat al Reginei Elisabeta. Incredibil! Nimeni NU se aștepta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel