Liga I. CS Universitatea Craiova, pas greșit cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe / Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Liga I. CS Universitatea Craiova, pas greșit cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe / Video
Liga I. CS Universitatea Craiova, pas greșit cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe / Video
Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 0-0, sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Cele două echipe s-au anulat reciproc în marea majoritate a timpului, într-un joc încâlcit, cu puţine ocazii veritabile de gol. Oaspeţii au avut prima şansă notabilă, dar portarul Mirko Pigliacelli, singurul jucător integralist în acest campionat, a respins cu piciorul (29).

VIDEO

Universitatea a replicat prin Alexandru Cîmpanu (32), dar şutul acestuia la colţul scurt a fost reţinut de Roland Niczuly. În finalul primei reprize, gazdele au mai avut o şansă, prin Paul Papp (42), dar acesta trimis peste poartă cu capul. În repriza secundă, Niczuly s-a remarcat la şutul lui Cîmpanu (56), lui Alexandru Cicâldău i-a lipsit un vârf de gheată la centrarea lui Ivan Mamut (80), iar Juan Camara a reluat imprecis cu capul (90+2), din doar 5 metri.

Oaspeţii s-au remarcat în ofensivă la şutul-centrare al lui Radoslav Dimitrov (ex-Universitatea), respins de Pigliacelli (90). Tânărul atacant Ştefan Baiaram (Universitatea) a fost accidentat grav de Bryan Nouvier la glezna dreaptă, în chiar primul minut de joc, fiind transportat direct la spital cu ambulanţa. Sepsi OSK este campioana rezultatelor de egalitate în acest sezon, cu 15 reuşite în sezonul regular (jumătate din meciuri).

Universitatea este la al treilea rezultat consecutiv de 0-0 în campionat, după cele cu FCSB şi CFR Cluj. Universitatea e neînvinsă de şase meciuri (trei victorii, trei egaluri) în campionat, la care se adaugă semifinala Cupei României (3-0), neprimind gol în aceste şapte partide. Sepsi OSK a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în campionat, trei egaluri şi un eşec.

În sezonul regular, Universitatea a câştigat în prima etapă la Sfântu Gheorghe (1-0), dar în retur scorul a fost egal, 0-0. Universitatea Craiova - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0, Stadion Ion Oblemenco - Craiova Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), Ferencz Tunyogi (Zalău); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureş) Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel