Lili Sandu - Silviu Tolu, căsătorie. Ce a făcut-o pe vedetă să se răzgândească
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Lili Sandu și Silviu Tolu
Lili Sandu și Silviu Tolu
Lili Sandu s-a răzgândit! Deși nu își dorea să se căsătorească, Silviu Tolu, iubitul vedetei mai mic cu 12 ani, a făcut-o să își schimbe gândurile.

Lili Sandu, fosta concurentă Exatlon, din echipa Faimoșilor, își dorește o familie cu Silviu Tolu.

„Suntem deja de 3 ani împreună, nu cred că se mai pune problema testelor între noi. Deja ne dorim mai mult de la relația asta. Eu am o familie extraordinar de frumoasă, Silviu la fel, părinții lui sunt ca o a doua mea familie și asta m-a inspirat să mă întorc asupra deciziei de a nu mă căsători.

Bine, e frumoasă nunta, în primul rând, mi-ar plăcea să am toți prietenii alături și să putem să celebrăm într-un fel acest moment important pentru noi. Nu știu dacă actul acela pe care îl semnăm la primărie va fi neapărat o chestie extraordinară. Deocamdată, nu m-a cerut, dar noi vorbim deschis despre orice și nu neg faptul că am vorbit despre asta. Vreau să fie o surpriză totuși, nu vreau să vorbesc foarte mult despre el.

Nu am fost niciodată împotriva căsătoriei, doar că nu mi s-a părut o prioritate și acel act nu îl vedeam atât de important.", a mărturisit Lili Sandu, potrivit libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel