Lionel Messi poate juca pentru naţionala Argentinei
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Suspendarea lui Lionel Messi la naţionala Argentinei s-a prescris, acesta putând evolua,  luna viitoare, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022,  a anunţat, joi, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Claudio Tapia, citat de Reuters. 

Messi a fost suspendat pentru un meci la Copa America de anul trecut, după ce a fost eliminat în meciul pentru locul al treilea, cu Chile, şi după ce i-a acuzat pe şefii fotbalului sud-american de corupţie.

Jucătorul echipei FC Barcelona trebuia să rateze astfel primul meci din campania pentru CM 2022, cu Ecuadorul, programat să aibă loc pe 8 octombrie, la Buenos Aires. Tapia a dezvăluit că s-a consultat cu preşedintele Confederaţiei sud-americane de fotbal (CONMEBOL), Alejandro Dominguez, care a confirmat că suspendarea a expirat şi Messi poate juca, potrivit unui postări pe contul de Twitter al AFA.

Messi a primit cartonaş roşu după o altercaţie cu Gary Medel, iar apoi a acuzat că turneul a fost aranjat în favoarea echipei gazdă, Brazilia, care a învins Argentina într-o semifinală controversată, cucerind apoi trofeul.

Argentina, care a cucerit ultimul său trofeu tocmai în 1986 (Cupa Mondială), va demara campania pentru CM 2022 cu o dublă cu Ecuadorul (acasă) şi Bolivia (deplasare), precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel