Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
03 noi 2019 / 20:09
Lipie, brânză halloumi și frunze de mentă, pentru ”mic dejun sau cină relaxată”
Mihaela Bilic a oferit un exemplu pentru un mic dejun de weekend sau o cină relaxată.

„Faptul că sandvișul este o invenție genială, nu mai are nevoie să fie demonstrat. Combinația delicioasă între pâine și brânzeturi/mezeluri îl face nu doar echilibrat dpdv nutritiv, ci și practic de transportat/consumat.

Sandvișul cald este altă poveste, un fel de variantă gurmandă a banalului sandviș, care permite combinații rafinate. El oferă avantajul topirii ingredientelor, amănunt care crește plăcerea degustării și provoacă un alt fel de satisfacție - un contrast între pâinea crocantă și rumenită și umplutura cremoasă, semi-topită.

Fiecare e liber să-și aleagă tipul de pâine și ingredientele care îi sunt pe plac. Eu am ales lipia, un sortiment de pâine care mi se pare ideal pentru un sandviș cald. Una dintre combinatii este exotică și parfumată, merită încercată: brânză halloumi și frunze de mentă. Cealaltă este clasică, cu accente românești: cașcaval afumat și jambon.

Făcute la grill sau la toaster, sandvișurile calde sunt pe gustul întregii familii, fie că e vorba de un mic dejun de weekend sau o cină relaxată. Puneți lângă ele o salată mare de frunze și meniul e complet!”, a transmis nutriționistul Mihaela Bilic pe Instagram.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri