LIVE TEXT Man. City - Real Madrid. SURPRIZĂ MONUMENTALĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Manchester City primește vizita lui Real Madrid pe Etihad Stadium, în returul optimilor UEFA Champions League, de la ora 22:00.

Minutul 90+4 - Manchester City s-a calificat mai departe cu 4-2 (2-1). DC NEWS vă urează o seară bună!

Minutul 90 - Arbitrul anunță că partida va fi prelungită cu 4 minute.

Minutul 85 - Toni Kross a făcut fault pe marginea careului, iar City are șansa de a se depărta pe tabelă. David Silva nu a reușit să transforme lovitura liberă, însă a fost la doar o palmă de bară.

Minutul 68 - (2-1)Gabriel Jesus profită de un „cadou” și marchează pentru City, iar Realul are o misiune imposibilă. Trebuie să marcheze de cel puțin 3 ori pentru a se mai califica mai departe.

Minutul 55 - Se poate spune că, statistic, Man. City domină campioana Spaniei. 11 ocazii de gol și 5 șuturi pe poartă a avut echipa lui Guardiola, comparat cu 4 ocazii de gol și 3 șuturi pe poartă din dreptul echipei lui Zidane.

Minutul 47 - Courtois (Real Madrid) a apărat un șut foarte bun trimis de Raheem Sterling (Man. City). Scorul rămâne 1-1.

Minutul 46 - Manchester City a pasat mai mult decât Real Madrid. (298/341 - 224/265)

Minutul 45 - (1-1) Pauză. Man. City încheie prima repriză cu 8 ocazii de gol și 2 șuturi pe poartă, în timp ce Real Madrid a avut 4 ocazii de gol și 3 șuturi pe poartă.

Minutul 40 - Fiecare echipă și-a trecut în cont câte o ocazie de la ultima actualizare.

Minutul 35 - Posesia este egală între cele două echipe. Manchester City nu a mai avut șuturi pe poartă de la momentul egalării.

Minutul 30 - (1-1) Real Madrid a reușit să egaleze prin Karim Benzema. De la ultimul update, Real Madrid a avut 3 ocazii pe poartă, iar Benzema nu a făcut decât să transforme o perioadă bună de joc a madrilenilor.

Minutul 20 - Manchester City evoluează statistic mai bine când vine ocazii de gol și șuturi pe poartă (5-1/1-0), însă posesia este în favoarea lui Real Madrid (53%-47%).

Minutul 15 - Raheem Sterling (Man. City) a încercat să marcheze din marginea careului.

Minutul 9 - (1-0) Posesia s-a echilibrat. Manchester City a reușit să înscrie în minutul 9. Raheem Sterling primește mingea dintr-o greșeală a Realului și înscrie cu ușurință pe lângă Courtois. Situația nu se schimbă pentru Real Madrid, care a venit pe Etihad pentru a marca 2 goluri.

Minutul 5 - Real Madrid a preluat inițiativa pe terenul lui Man. City. Posesie de 81%.

Minutul 1 - Real Madrid a început partida.

Știrea inițială:

DC NEWS vă oferă meciul în format LIVE TEXT, alături de informații importante despre partidă. Rezultatul turului: Real Madrid 1-2 Manchester City

Formațiile celor două echipe

REAL MADRID - Thibaut Courtois; Dani Carvajal, Eder Militao, Raphael Varane, Ferland Mendy; Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos; Rodrygo Goes, Karim Benzema, Eden Hazard.

MANCHESTER CITY – Ederson; Kyle Walker, Fernandinho, Aymeric Laporte, Joao Cancelo; Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gundogan; Phil Foden, Gabriel Jesus, Raheem Sterling

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel