Liverpool, noua campioană a Angliei, DEMOLATĂ de Manchester City
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Liverpool, proaspăta campioană a Angliei la fotbal a fost învinsă fără drept de apel, cu 4-0, pe terenul fostei deţinătoare a titlului, Manchester City, joi seara, în cadrul etapei a 32-a din Premier League. 

Este vorba despre Liverpool care a încasat nu mai puțin de 4 goluri de la 'cetățenii' din Manchester.

Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin Kevin De Bruyne, care a transformat o lovitură de la 11 metri, iar apoi au mai marcat de două ori până la pauză, prin Raheem Sterling (35) şi Phil Foden (45).

Scorul final a fost stabilit în repriza a doua, în urma autogolului lui Alex Oxlade-Chamberlain din minutul 66.

Pentru prima dată de la instalarea lui Juergen Klopp în postul de antrenor al lui Liverpool, 'cormoranii' nu au fost conduşi niciodată cu o diferenţă de trei goluri la pauză. Ultima oară când s-a întâmplat acest fapt a fost în mai 2015, cu ocazia meciului pierdut de Liverpool cu 1-6 în faţa lui Stoke City, înregistrându-se un scor de 0-5 la pauză.

Chiar dacă înfrângerea suferită joi de Liverpool nu mai are nicio influenţă asupra ierarhiei finale a Premier League, rezultatul arată că diferenţa 'reală' dintre cele două rivale, Manchester City și Liverpool, nu este nici pe de parte de 20 de puncte, aşa cum arată clasamentul primei ligi engleze în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel