Liverpool - Real Madrid. Fanii 'cormoranilor' au atacat autocarul 'galacticilor' / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Liverpool - Real Madrid. Fanii 'cormoranilor' au atacat autocarul 'galacticilor'
Liverpool - Real Madrid. Fanii 'cormoranilor' au atacat autocarul 'galacticilor'
Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre Stadionul Anfield Road, pentru meciul de miercuri, în cadrul returului sferturilor de finală cu Liverpool.

Fanii lui Liverpool au aşteptat echipa din Madrid cu torţe și fumigene. Mai mult, aceștia au aruncat cu numeroase obiecte în autocar, scrie Marca.com. Cel puţin un geam al autocarului a fost spart. Clubul Liverpool a sancționat 'comportamentul inacceptabil şi ruşinos' al 'câtorva persoane', după ce autocarul echipei Real Madrid s-a ales cu un geam spart când a ajuns miercuri la Stadionul Anfield, notează BBC.

'Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili.', a declarat un purtător de cuvânt al lui Liverpool FC.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel