Liviu Vasilică, Bocelli, Amanda Lear, Coolio, André și Nana Mouskouri, pe aceeași scenă, la “Te cunosc de undeva!”
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Te cunosc de undeva
Te cunosc de undeva
Florin Ristei va prezenta alături de Alina Pușcaș cea de-a 11-a ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. El îl va înlocui pe Cosmin Seleși, cât acesta va filma în India și Sri Lanka, pentru emisiunea “Asia Express”.

După ce a realizat aproape 50 de transformări în cele trei sezoane în care s-a aflat în calitate de concurent și a câștigat cel de-al optulea sezon “Te cunosc de undeva!”, Florin Ristei este acum nerăbdător să afle cum se vede show-ul din postura de prezentator. Sâmbăta aceasta, la “Te cunosc de undeva!”, rolurile împărțite de ruleta personajelor sunt dintre cele mai diverse, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan abia așteaptă  să vadă cum vor fi interpretate de cei zece concurenți talentați ai acestui sezon.

Romică Țociu va fi...Liviu Vasilică

Așadar, Ana Baniciu și Raluka vor avea misiunea, în această gală, să le imite pe fetele de la André, prilej pentru Andreea Bălan să rememoreze situații prin care a trecut, atât pe scenă, cât și în culise, alături de fosta sa colegă, Andreea Antonescu. Romică Țociu se va transforma în Liviu Vasilică și va fi extrem de emoționat să poarte unul dintre costumele populare ale regretatului interpret teleormănean, pus la dispoziție de fiul acestuia, Florin Vasilică. “Când am pus pe mine această ipingea (n.n. un anumit tip de manta bărbătească) care i-a aparținut lui Liviu Vasilică, am simțit o emoție puternică, jur.”, a spus Romică.

Connect-R un coolio de România

Carmen Rădulescu va cânta în grecește, precum celebra Nana Mouskouri, Alexandra Velniciuc îl va imita pe un fost membru al familiei “Te cunosc de undeva!” și câștigător al show-ului transformărilor, Liviu Vârciu, în timp ce Alin Gheorghișan va fi Fuego și le va oferi juraților în dar câte un portret pictat chiar de el. Jean de la Craiova va încălzi scena transformărilor cu un travesti care va readuce în România o regină disco, una dintre cele mai nonconformiste apariții androgine din toate timpurile, Amanda Lear, Connect-R va fi Coolio și va cânta hit-ul „Gansta’s Paradise”, care i-a adus artistului american un Grammy, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, o va imita pe buna sa colegă de la “Te cunosc de undeva!”, Raluka, în timp ce Mihai Trăistariu va interpreta o piesă de dragoste, transformat în celebrul tenor Andrea Bocelli.

"Mihaela Runceanu", din nou pe scenă

Momentul de deschidere al acestei gale va fi unul emoționant. Carmen Rădulescu se va transforma în Mihaela Runceanu și va cânta piesa “Să învingă dragostea”, împreună cu invitatul special al acestei ediții, cunoscutul interpret George Nicolescu. “Furnix Team”, baletul emisiunii, condus de Furnica, va susține spectaculoase momente coregrafice, alături de concurenți, iar Gianina Corondan, vigilenta și curioasa de serviciu a acestui sezon, le va arăta telespectatorilor ce s-a întâmplat în culise, pe parcursul acestei săptămâni de pregătire.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!” prezentată, de această dată, de Alina Pușcaș și Florin Ristei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel