Loredana Groza: Sâmbătă seara stai acasă că vin eu la tine!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Loredana Groza
Loredana Groza
Loredana Groza a făcut un anunț pe rețelele de socializare care le-a aprins imaginația fanilor. Alături de mesaj, artista a pus o poză provocatoare. 

Loredana Groza își uimește din nou fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie surprinzătoare, dar și cu un mesaj aparte. Într-o postare provocatoare pe Instagram, vedeta îi invită pe admiratori să rămână acasă sâmbătă seara. Iată motivul: 

”Sâmbătă seara stai acasă că vin eu la tine! De la 8.30 începe concertul meu”, a scris artista pe pagina sa de Facebook. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sambata seara stai acasa ca vin eu la tine!???? De la 8.30 incepe concertul meu #LIVE #MuzicaDePeCanapea @vodafone.romania Ia-ti biletul ????????Link in Bio???????? Va fi o sambata cu cantec!????~Loredana _____ #Agurida❌❌ #impreunamaiputernici #liveshow #acousticmusic #loredana #loredanagroza Saturday evening just stay home I’m coming to you!???? From 8.30 my Live Concert #MusicOnMyCouch starts! @vodafone.romania link in bio Get your ticket now It will be a saturday to remember????❤️ 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel