Lorelai, concurentă iUmor, dramă tulburătoare: Am rămas fără mamă și cu un copil de 80 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Lorelai, concurenta de la iUmor care i-a atras atenția lui Mihai Bendeac, a povestit drama pe care o trăiește.

"Mama a murit a doua zi de Paște"

”Mama a murit a doua zi de Paște, eu n-am putut gestiona nimic, am avut niște oameni lângă mine. Eu nu eram pregătită de așa ceva, pentru că la 12 noaptea am vorbit cu ea și a doua zi nu a mai răspuns, plus că trecuseră nouă ani de când a fost diagnostică și credeam că o duce așa până la sfârșit”, a spus Ștefania, în emisiunea "Showbiz Report", de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

”Imediat ce au plecat cei de la SMURD, a trebuit să sun la pompe funebre, însă mi-au spus că nu o pot lua pe mama din casă pe talonul de pensie, ci doar dacă plătesc. În acel moment, m-am uitat la ei și le-am spus că am doar 300 de lei și să plece, să mă lase cu mama”, a mai spus tânăra.

"Am rămas fără mamă și cu un copil de 80 de ani"

”Tatăl meu a fost diagnosticat cu demență, după șocul provocat de moartea mamei. Acum, deși mă simt copil, am rămas fără mamă și cu un copil de 80 de ani. Nu s-a întâmplat niciodată ca tata să se piardă, dar practic o parte din creierul lui nu acceptă situația. Tata, timp de patru ore, a vorbit cu mama, care murise, el își imagina că nu vrea să vorbească nici cu el, nici cu mine”, a spus Lorelai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel