Mirela Vaida, LOVITURĂ cu Vulpița și Rafaelo. Ce-a urmat e ȘOC! VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mirela Vaida
Mirela Vaida
Stupoare, șoc și groază! România e uluită de Vulpița! În decurs de vreo lună și jumătate, deja a scos două melodii și a spart toate topurile! Audiența de la Antena 1 este record de multă vreme, dar fata cucerește noi teritorii.

Câțiva artiști din România s-au revoltat când au văzut că fata din Blăgești a ajuns prima în trending pe Youtube. Vorba aia... a ajuns ”vedetă” o fată venită de la țară, din România reală unde nu există apă și săpun, unde ți-e frică să dormi singură într-o casă dărăpănată să nu intre vreun alcoolic să te violeze, unde românii se spală pe dinți cu bicarbonat de sodiu, unde politicienii calcă doar când cerșesc funcții. După ce își umplu traista de voturi, ei pleacă și revin după ani buni să-și reia milogeala.

Tinerii născuți în Blăgești și alte asemenea locuri sunt condamnați la sărăcie. Ok, unii vor spune că cine vrea să învețe poate învăța oricum și oriunde. Sunt și tineri care reușesc să iasă din fundul pământului, dar aceștia sunt puțini. Cei mai mulți rămân pe ulițele lor bătătorite doar  de căruțe și de mașinile politicienilor care-i viziteză, așa cum am zis, o dată la patru ani.

Mirela Vaida le-a dat o șansă Vulpiței și lui Viorel

O șansă pe care, dacă nu vor profita, probabil nu o vor mai întâlni niciodată. Când serialul de la Antena 1 se va termina, Vulpița va da jos hainele scumpe, machiajul perfect și se va întoarce la coceni dacă nu își va da seama ce șansă i s-a oferit. Mirela Vaida nu a primit-o la Acces Direct ca s-o umilească, nu i-a arătat ceara din urechi, ci a vrut să facă om din ea, om care să muncească, om care să aibă o continuitate după ce opulența de la Antena 1 nu va mai exista, om care să facă o școală. Dacă Mirela Vaida va reuși acest lucru, vom vedea peste un an, doi.

Când a venit la Acces Direct, Vulpița era o fată timidă, fără nicio perspectivă. Aaa... și poate nu știți, dar nu Mirela Vaida sau producătorii emisiunii au găsit cuplul minune, ci Vulpița a pus mâna pe telefon și a spus că a fost violată și că vrea să i se facă dreptate la televizor. Nu era adevărat, dar după ce s-a demontat acest episod, emisiunea a continuat.

Mirela Vaida a vrut să facă din ei oameni. Jurnalista Mara Bănică le-a predat limba și literatura română, ziaristul Sorin Ovidiu Bălan le-a predat puțină istorie, un preot le-a explicat, asemenea unui psiholog, ce este bine să facă în viață etc, iar Mirela Vaida le-a taxat orice derapaj, de exemplu atunci când mai scăpau câte un cuvânt de pe la Blăgești, interzis la București, nedemn de doi tineri care vor o viață nouă.

Și acum revenind la subiectul momentului: De ce Vulpița, cu absolut orice piesă scoate, ajunge numărul 1 pe Youtube? Artiștii s-au revoltat când au văzut că melodiile pe care o fată a cărei voce este lucrată ore întregi în studio rupe topurile. În câteva ore, piesa ei cu Rafaelo - ”Doi îndrăgostiți lulea” - a dat peste cap ”contorul” pe Youtube.

Artiștii nu ar trebui să se mai revolte atât timp cât nu își dau jos praful de pe ei și cântă aceleași plictiseli de ani întregi. Că de-aia nici la Eurovision nu prindem niciodată un loc fruntaș: venim mereu cu aceleași piese care ar adormi și pe cel mai energic om. 

Vulpița nu v-a luat vouă locul!

Să te revolți că fata din Blăgești este pe locul 1 pe Youtube arată multă frustrare. La urma urmei, cine nu te lasă pe tine, marele artist, să faci o piesă care să rupă gura târgului? Te împiedică Vulpița să faci o melodie bună? Ți-e teamă că o fată fără voce îți ia locul? Dar este mult mai ușor să arunci vina pe Vulpița și să te lamentezi că vai ce hal de popor... cum să se uite lumea la așa ceva? Cum să asculte Vulpița și Rafaelo? În loc să recunoști că problema este la tine, că efectiv ești captiv unor vremuri apuse și nu mai poți veni cu nimic nou.

Înainte de toate, oamenii se uită din curiozitate. Auzi la Antena 1 că urmează o mare lansare și cauți pe Youtube. Îți ia trei minute din viață să dai click și să asculți piesa Vulpiței. Nu te împiedică nimeni ca apoi să intri în biblioteca și să nu mai ieși de acolo zece ore pe zi. Creierul mai are nevoie și de distracție, iar rolul presei este să educe, să informeze și să distreze. Nu te face cu nimic mai deștept sau mai prost dacă ești la curent cu ce se întâmplă în afara bulei tale intelectuale... 

Vulpița nu a venit să ia locul artiștilor. Face doar divertisment, mai bun sau mai rău. Este doar show, show... un cuvânt cărora multor artiști le este străin. Să te minunezi de pe margine că doar Vulpița, Rafaelo, Viorel, Jador, Carmen de la Sălciua și Dani Mocanu ocupă, lună de lună, topul celor mai urmărite videoclipuri pe Youtube este doar frustrare. 

Dragi artiști uitați de popor, nu mai spuneți că asta-i țara, ăștia-s românii, că ăsta-i nivelul de cultură... nu fiți ipocriți, nu faceți ca românii care zic că nu ascultă manele, dar la o petrecere rup mesele cu Florin Salam la ureche... 

Fiți inventivi, veniți cu ceva nou și veți vedea că dușmanul vostru, fata care nu vă lasă pe voi să ajungeți la public, Vulpița, este istorie dacă mâine lansați o piesă în ton cu vremurile. Nimeni nu a zis că Vulpița este artistă... așadar nu înțeleg de unde atâta înverșunare... Youtube-ul este plin de muzică de calitate, găsiți chiar și Mozzart.

Cum spunea și Mirela Vaida... nu Vulpița caută cântăreți cu care să colaboreze, ci ei o caută. Și sunt mulți care vor să aibă o piesă cu fata din Blăgești. Asta spune multe, nu?

Promo-ul piesei de mai jos a făcut un milion și jumătate de vizualizări înainte să fie lansată. Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. Până la urmă, meritul este al Mirelei Vaida care știe să facă show cu doi oameni simpli de la Blăgești. Pentru cei care vor să se uite doar la emisiuni științifice și de cultură, există telecomanda. Din câte știu, Acces Direct este doar pe un singur post... nu se vede pe toate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel