LOVITURĂ pentru FCSB, după eliminarea din Europa League: Acolo e problema!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Odată cu eliminarea din Europa League, FCSB se confruntă cu o mare problemă.

După ce FCSB a fost eliminată din Europa League, fostul director sportiv de la FCSB, Narcis Răducan, avertizează că vor fi schimbări forțate de situația financiară.

Fostul oficial al clubului bucureștean consideră că principala problemă cu care se va confrunta clubul lui Gigi Becali o reprezintă banii.

„Toate echipele din fotbalul mondial au doi adversari în acest moment: gestionarea jucătorilor care se pot infecta și adversarul propriu zis. FCSB a pierdut cu adverasarul invizibil, altfel cred că se califica și ea. 

Acolo e problema, în plan financiar. Asta pune foarte mare presiune pe bugetul echipei, mai ales că, în ultimul timp, patronul a declarat că deja e pe minus în ceea ce privește sumele investite în fotbal. N-au viață ușoară. Ești mai afectat când ieși dintr-o cupă europeană. Cu două meciuri, câștigi 7-8 milioane de euro. Asta probabil că îl va forța să vândă unul, doi jucători pentru a-și echilibra bugetul”, a spus Narcis Răducan, potrivit GSP.

Pentru meciul cu cehii de la Slovan Liberec, încheiat cu 0-2 din turul preliminar al Europa League, Gigi Becali a încercat să improvizeze echipa de start, după ce 15 jucători au fost confirmați cu Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel