Urmărește emisiunea live
Lovitură pregătită opoziției în Senat. Liviu Pop: Îl dăm jos
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Liviu Pop a declarat că va veni cu o propunere pentru Senat, ca reacție la ultimele declarații ale președintelui USR, Dan Barna. 

Liviu Pop a declarat, miercuri, după încercarea opoziției din Camera Deputaților de a-l demite pe Liviu Dragnea, că va veni cu o propunere pentru Senat. Ultimele declarații făcute de Dan Barna l-au determinat să afirme public ce urmează să facă. 

„Aș vrea să comentez ultimele declarații aberante ale președintelui USR. Pe logica domniei sale, luni, la ora 16:00, când avem plen la Senat, și în interiorul Senatului PSD are majoritate simplă, noi putem să modificăm regulamentul, să revocăm și vicepreședintele PNL și secretarul USR din biroul permanent al Senatului, să revocăm toți președinții și vicepreședinții de comisii ai USR pentru că avem majoritate absolută. Asta e logica USR și PNL față de modificările de peste noapte de la Camera Deputaților. Știrea e că voi propune și eu lucrul acesta în Senat. Dacă USR merge pe linia asta că plenul este suveran, o dăm luni jos pe doamna Gorghiu, că e vicepreședinte, și îl punem pe domnul Goțiu vicepreședinte până la ora 18:00. La ora 18:00 îl dăm jos pe domnul Goțiu și îl punem pe domnul Băsescu până la ora 20:00. De la ora 20:00 până dimineață ne mai gândim pe cine punem", a spus Liviu Pop, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Citește și Moţiune de cenzură. Barna, discuţii cu Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel