Luna Nouă în Capricorn, ianuarie 2021. Ce s-a întâmplat în ianuarie 2020. Astrolog: După a venit pandemia. Ce urmează
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Pe 13 ianuarie e Lună Nouă în Capricorn. 

„Luna Nouă din Capricorn e prima din acest an. O Lună Nouă e acel moment în care Soarele și Luna sunt la același grad în același semn zodiacal. De data aceasta, se petrece în Capricorn. E în cojuncție cu Pluto. Se petrece la gradul 23. Vă atrag atenția că, anul trecut, în ianuarie, am avut o conjuncție Saturn - Pluto la gradul 22, Capricorn. Deci, tot pe acolo. Ce s-a întâmplat după? A venit pandemia, care a schimbat toată lumea. Fiecare a fost afectat - direct, indirect.

Luna Nouă de acum ne permite să o luăm de la capăt

Poate la începutul lui 2020 aveai niște planuri, dorințe, rezoluții, care nu s-au mai întâmplat. Ți-aș recomanda să reiei planurile de atunci și să te gândești care dintre ele mai sunt potrivite în viața ta.

Când avem de-a face cu energia Capricornului, e și nevoia de a fi foarte adulți, maturi, serioși. (...) S-ar putea să aveți o surpriză! Trebuie să ne dezrădăcinăm de tot ce e vechi. Fără plânsete, victimizări, să acceptăm cine suntem. E o nevoie de a zgudui singuri confortul de acum. Transformarea va fi, în primul rând, interioară. Nu vei vedea urmările imediat”, a spus Daniela Simulescu la DCNewsTV.

„Vor dispărea locuri de muncă, vor apărea locuri de muncă. Vin niște ani în care reconversia profesională se va putea face la orice vârstă. Nu vă speriați că cine vă angajează. Vor apărea multe soluții. Profesional, e important ce decizii luăm acum”, a subliniat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel