Mă, ăsta e român?!, reacția lui Gâdea la Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea, moderatorul emisiuni Sinteza zilei , de la Antena 3, a făcut o declarație neașteptată. A mărturisit că gestul unui medic l-a impresionat maxim.  

"Este una dintre cele mai tari lucruri pe care le-am văzut în ultima perioadă. Rar, nu știu dacă greșesc când spun că este unicat! Atenție, știrea zilei nu vine nici de la Bruxelles, acolo unde a fost președintele Iohannis, nici de la Guvern, nici de la CCR, nici de la SRI. Nu! Atenție la știrea zilei, este fabuloasă!

Ăsta e român?!


În urmă cu trei ani de zile, un medic din Iași a fost bătut pe stradă de un boxior, de l-a băgat în spital. Rău, rău, rău. Bătaie în plină stradă. Sigur, vine și ziua judecății, vine și ziua instanței și putea, dacă mergea pe cerințele de judecată, să-l bage pe individ la pușcărie. Ce face doctorul? Merge în fața instanței și zice: Doamnelor și domnilor, mi se pare că este ceva mai important decât orgoliul meu. Mă, ăsta e român?! Absolut! Este din Iași și este doctor", a declarat Mihai Gâdea. 

"Și acum urmează ceva mai tare: Aș vrea ca acest domn care practic m-a călcat în picioare să promită că niciodată nu va mai avea de-a face cu violența. Astfel, îmi voi retrage plângerea. Și mai e nevoie de două lucruri: sunt două tinere bolnave de cancer care ar avea nevoie de bani ca să-și continue tratamentul și investigațiile. La una 1000 de euro, la una 1000 de euro. Eu nu am nevoie de nimic. Ceva nu e în regulă. Adică, într-o Românie în care toată lumea merge pe răzbunare, pe orgoliu, în politică nu e nimic mai mult decât orgoliu și putere și bătălia pentru putere?

Încep cu această știre ca să vedeți exact opusul a ceea ce trăim în România, la nivel de vârf, la nivel de oameni importanți", a mai spus  Mihai Gâdea.

VEZI ȘI Gâdea: ȘOCANT! E dincolo de orice imaginație! Ascultați-mă cu atenție

CITEȘTE ȘI Gâdea: Revoltător! Genul acesta de indivizi există!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel