Mădălin Ionescu, INTERZIS pe Facebook. Ce a făcut prezentatorul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu a fost INTERZIS pe Facebook, din cauza unor postări. 

”După ce m-am trezit, am realizat că nu pot intra pe pagina mea de Facebook. N-am înțeles ce se întâmplă, n-am trecut niciodată printr-o astfel de situație. Mam gândit că mi-au furat contul care administrează pagina, nu înțelegeam cum pentru că știu că trrebuie să se ntâmple niște chestii și se întâmplă pe greșeala păgubitului.

M-am dus la laptop, m-am uitat, s-a uitat de fapt Cristina, și acolo era o explicație a Facebook pentru tot ceea ce se întâmplă. Ideea era că cineva – o grupare, un grup, o persoană – ar fi cerut revizuirea contului care administrează pagina pe motiv că încalcă standardele comunității.

M-am uitat și eu mai atent la postările mele, n-am văzut nici una interzisă adulților, n-am văzut limbaj indecent, n-am văzut violență, n-am văzut instigare la ură rasială, la tot felul de prostii.

N-aam văzut nimic care să încalce standardele comunității Facebook. (...).

E clar că deranjez pentru că altfel nu-mi închipui de ce, tam-nesam, cineva s-a terzit să solicite Facebook tot felul de proceduri de revizuire a contului care administrează pagina mea. Evident că voi depăși această fază și voi ieși mai întărit din ea, însă mă dreanjează ideea că trebuie să trec prin astfel de situații.", a spus Mădălin Ionescu, conform wowbiz.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel