Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
20 sep 2019 / 11:35
Mădălin Voicu a revenit după doi ani. Dă cărțile pe față: ”Am fost REVOLTAT”
Mădălin Voicu s-a aflat astăzi în direct la interviurile DCNews. Printre subiectele discutate, politicianul a vorbit și despre viziunea sa asupra tensiunilor și schimbărilor politice din ultima perioadă. 
Madalin Voicu la DCNews

”Am fost revoltat, dar am trecut de faza asta și sunt puțin trist. Nu înțeleg de ce acceptăm să ne complacem în ”dolce far niente” ăsta care ne domină și nu ne domină numai politic pentru că dacă ar fi asta poate că am găsi formule ca să ieșim din impas, dar este o formă de manipulare acceptată.

Pe de altă parte este o formă de tehnologie pe care noi am crezut că o putem folosi în sensul progresului și defapt noi am construit practic roboți pe care să-i folosim și ne folosesc ei pe noi, vorbesc așa plastic. Trăim într-o mediocritate vastă, la toate nivelurile.

Că dacă ar fi numai într-un singur loc poate că am putea pansa. Dar ce ni se întâmplă astăzi este lamentarea și acceptul nostru de a trăi așa. Și pe de altă parte, ceea ce mă supără, este că nu avem nicio reacție”, a precizat Mădălin Voicu în exclusivitate la DCNews

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri