Magazinul în care copiii pot face cumpărături cu "fapte bune" și note mari
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Un magazin le permite copiilor din medii defavorizate să cumpere cu "fapte bune" și note mari.

O școală dintr-un oraș mic din Texas a aprins speranța în întreaga comunitate prin deschiderea unui magazin alimentar condus de studenți pentru a sprijini familiile aflate în dificultate. Liceul "Linda Tutt" din Sanger a lansat magazinul alimentar în noiembrie, astfel încât elevii să poată achiziționa articole de primă necesitate, inclusiv hârtie igienică, carne și produse alimentare de bază. Ei își plătesc achizițiile câștigând puncte din fapte bune, scrie CNN.

"În districtul nostru școlar, sunt înscriși aproximativ 2.750 de elevi înscriși și în tot districtul 43% dintre acești studenți sunt considerați dezavantajați din punct de vedere economic. Aproximativ 3,6% dintre studenții noștri sunt considerați fără adăpost. Am considerat că este important să îi sprijinim pe ei și familiile lor și să ne asigurăm că au mâncare pe masă.", a declarat pentru CNN Anthony Love, directorul de la Linda Tutt. 

Magazinul este complet condus de elevii care gestionează inventarul, organizează rafturile și îi ajută pe ceilalți elevi să găsească produsele de care au nevoie. Elevii și familiile lor pot cumpăra orice au nevoie folosind un număr de puncte, care este inițial stabilit în funcție de mărimea familiei lor. Ei pot câștiga mai multe puncte pentru performanțe remarcabile la școală, făcând fapte bune pentru care profesorii și personalul pot acorda puncte sau îndeplinind sarcini la școală.

A high school in Texas opened a grocery store for struggling families where good deeds are accepted as payment

Publicată de Utica Phoenix pe Duminică, 6 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel