Stiri
 
30 noi 2020 / 15:08
Maia Sandu și-a ales consilierii. Cine sunt aceștia
Președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a ales consilierii. Numele au fost vociferate de către președinta aleasă, Maia Sandu, în cadrul conferinței de presă organizată astăzi, 30 noiembrie, cu presa.

Trei foști miniștri vor deveni consilieri prezidențiali în administrația Maiei Sandu. Numele au fost vociferate de către președinta aleasă, Maia Sandu, în cadrul conferinței de presă organizată astăzi, 30 noiembrie, cu presa.

Astfel, potrivit Maiei Sandu, este vorba despre Ala Nemerenco, ex-ministră a Sănătății în Guvernul Sandu, care ar urma să ocupe funcţia de consilier prezidenţial pentru probleme sociale. Totodată, Olesea Stamate, ex-ministră a Justiției în Cabinetul de Miniștri condus de Maia Sandu, va ocupa funcția de consilier pe Justiție.

În Cabinetul prezidențial al președintelui ales va ajunge și fostul ministru al Finanțelor în guvernele conduse de Vlad Filat și Iurie Leancă, Veaceslav Negruță, consilier pe economie.

Președinta aleasă a Republicii Moldova a convocat prima sa conferință de presă după alegeri. Până acum, a avut doar ieșiri în briefinguri de presă sau interviuri. Maia Sandu a anunțat că va răspunde timp de 2 ore și jumătate la întrebări, informează Ziarul de Gardă.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri