Majorare pensii. Elena Cristian, răbufnire la adresa Guvernului: Fraţilor, voi guvernaţi! Cu ce ne ajută?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a indicat care este scenariul cel mai probabil în ceea ce priveşte majorarea pensiilor de către Guvernul Orban. Jurnalista a răbufnit la adresa PNL şi a cerut mai multe măsuri concrete.

"Sunt aproape sigură că au rămas două scenarii în ceea ce priveşte pensiile. Pe de o parte, vorbim de zero creştere şi prorogarea majorării pensiilor pentru anii viitori. Al doilea, mai probabil, este de 10 la sută la 1 septembrie şi restul în 2021. Liberalii ne vor contrazice, dar eu ştiu din surse de la finanţe. Mă îngrijorează foarte tare lipsa de viziune a Guvernului.

Aud mereu 'să vedem ce se va întâmpla cu economia'. Fraţilor, voi guvernaţi, voi ştiţi ce se va întâmpla! Mă pot întreba eu, dar nu guvernanţii. Mi se pare că nu există niciun fel de logică în măsurile de acum, iar milioanele de pensionari stau şi se uită şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla. Preţurile pentru unele bunuri de consum au crescut cu 20 la sută. Ce se face acum? Aş vrea să văd mai multă previziune şi mai multe cifre concrete pe ce se va întâmpla în perioada viitoare. Cu ce ne ajută să spunem 'să vedem ce se întâmplă'?", a declarat Elena Cristian la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel