Mărire pensii și alocații. Rareș Bogdan: Trebuie să închidem subiectul!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Rareș Bogdan - Ludovic Orban. FOTO: Agerpres
Rareș Bogdan - Ludovic Orban. FOTO: Agerpres
Rareș Bogdan a vorbit despre mărirea pensiilor și alocațiilor, dar și despre ce ar putea să se întâmple cu Guvernul dacă nu va pune în aplicare aceste măsuri.

"Un partid politic - că e vorba de cel din care fac parte sau altul - care nu va pune în aplicare ce a votat Parlamentul şi a promulgat preşedintele, va fi afectat într-un mod catastrofal electoral. Nu putem să ne jucăm cu asta. Cred că este o problemă de filozofie bugetară şi de filozofie de guvernare. Cred că am intrat într-un cerc vicios în care ne lăsăm lângă doamna Olguța Vasilescu, domnul Budăi prinşi în această discuţie: plătim sau nu plătim.

"Cred că trebuie să închidem subiectul"

Cred că trebuie să închidem subiectul. Noi trebuie să închidem direct acest subiect, simplu: "domnule, am prorogat pe 1 august, dublăm alocaţiile. Respectăm legea pensiilor, pe 1 septembrie vom mări pensiile. Şi, de aici încolo, discuţia în următoarele 9 luni este pe următorul subiect: noi, guvernul liberal, vrem să aducem investiţii, să creştem absorbția de fonduri europene de la 28% la 60%, vrem să arătăm România la Londra, la Dubai, la New York", a declarat Rareş Bogdan, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel