Mall Brăila, atac. Șoferul, călcat pe gât de mulțime - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Șoferul de 20 de ani, care a intrat intenţionat cu maşina într-un mall din Brăila, a fost scos din maşină de mulţimea prezentă la fața locului. Oamenii au încercat să-l rețină, în așteptarea poliției.

Bărbatul a rămas întins pe jos, strigând, în repetate rânduri: "Trebuie să curgă sânge pentru ţara asta". Dorin să-l opreasca din manifestarea ciudată, la un moment dat, două persoane l-au apăsat cu picioarele pe gât.

Șoferul vinovat a continuat să strige, agresiv și incoerent.  Incidentul a avut loc în Cazașu, o comună din Brăila, după ce acesta s-ar fi certat cu o altă persoană pe care a înjunghiat-o, după care a fugit şi a lovit mai mulţi pietoni, intrând cu maşina în mall.

"Şapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulţi şi doi copii de 11 şi 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a intervenit cu o maşină de descarcerare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Citește și: Mall Brăila atac, victime. Asistentă: Femeie grav rănită. Avea pierderi de memorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel