GALERIE FOTO / Maldive, imagini care-ți taie respirația. Trebuie să ajungi măcar o dată în viață aici!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Maldive este o destinație superbă, cu peisaje care-ți taie respirația, o alegere minunată pentru o vacanţă de vis, lipsită de griji, mai ales după pandemia care te-a ținut captiv la domiciliu. 

Arhipelagul Maldive se întinde pe o suprafaţă de 90.000 de kilometri pătraţi în Oceanul Indian şi cuprinde 1200 de insule. 

Confortul şi luxul sunt criterii de referinţă în această destinaţie. De la vilele pe apă, la bungalow-urile cu jacuzzi de pe plajă sau vilele înconjurate de grădini luxuriante, opţiunile de cazare din Maldive nu au cum să dezamăgească.

"Nu e în regulă dacă te expui în bikini"

"Odată ajuns în Maldive vei descoperi o țară eminamente islamică, în care e bine să te îmbraci respectând regulile vestimentare ale acestei religii. Mai exact, modest. E ok dacă, de pildă, mergi pe străzile din capitala Malé în șort și tricou. Dar nu e în regulă dacă te expui în bikini. Costumele de baie sunt acceptate doar în resorturile turistice. Fiecare complex turistic din Maldive e situat așadar pe propria lui insulă, iar unica "problemă" este să alegi pe care dintre ele vrei să-ți petreci vacanța.

Cele mai exclusiviste branduri hoteliere sunt prezente aici, întrecându-se în a oferi luxul complet clienților săi, de la valeți personali, la piscine private și servicii de masaj în cameră. Practic fiecare insulă are targetul său: pentru familii, pentru amatorii de scufundări și snorkeling, pentru cei cu buget relativ mai mic sau pentru cei care doresc doar o experiență de relaxare totală în mijlocul naturii", a spus Oana Pricop, consultant turistic, pentru click.ro.

Dacă îți permiți un sejur în Maldive, ar fi bine să nu stai prea mult pe gânduri, după ce va trece pandemia. Te vei întoarce cu amintiri minunate, din locuri absolut fantastice. Iar dacă nu ne crezi pe cuvânt, imaginile din galeria foto de mai sus stau mărturie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel