„MAMA” care și-a batjocorit copilul pentru LIKE pe TIKTOK. Revoltător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
O „mamă” a fost criticată dur după ce a încercat să devină faimoasă pe TikTok printr-un videoclip în care s-a folosit de copilul său.

O „mamă” a fost criticată dur după ce a încercat să devină faimoasă pe TikTok printr-un videoclip în care s-a folosit de copilul său, conform The Sun. Tânăra și o prietenă s-au filmat dansând pe melodia „Pour the Milk” și turnând lapte pe capul unui micuț.

Acoperit de lapte, copilul de cel mult 3-4 ani nu a înțeles ce s-a întâmplat și a început să plângă. Acest moment a fost vizionat de sute de mii de persoane pe TikTok și alte rețele de socializare. Însă, în loc să se bucure, utilizatorii au cerut reacții din partea autorităților.

Reacțiile utilizatorilor

2. -imagine fara descriere- (lapte_tik_tok_1_49284600.jpg)

„Dezgustător. Bietul bebeluș. Ar trebui să fii raportată serviciilor sociale!”, a răspuns un utilizator. „Ce rușine că ai tratat copilul așa. Au meritat like-urile?”, a scris un altul.

TikTokerul care a încărcat pe platformă videoclipul de 12 secunde în care copilul este chinuit cu lapte a șters mai apoi materialul. Acest tip de conținut revoltător apare des pe TikTok fiindcă utilizatorii caută cel mai scurt drum spre faimă și like-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel