18 ian, 04:43
Manchester United rămâne lider în Premier League după remiza de pe Anfield
Liverpool - Manchester United (0-0) a trezit un mare interes înainte de meci, atât în rândul fanilor, cât și în cel al specialiștilor. Din păcate jocul nu s-a ridicat la nivelul așteptat, echipele nereușind să marcheze.

Gazdele au avut posesia balonului, în special în prima repriză, dar United a fost mai aproape de a deschide scorul prin Bruno Fernandes care a trimis foarte puțin pe lângă poartă, din lovitură liberă de la 20 de metri.

Din partea a doua au rămas demne de menționat paradele celor doi portari. De Gea a scos din vinclu un șut bine plasat al lui Thiago Alcantara, în timp ce Alisson a salvat gazdele de la înfrângere, respingând în ultimă instanță un șut de la distanță al lui Pogba.

Nici cele patru minute suplimentare nu au fost de folos echipelor pentru a-și adjudeca victoria. United rămâne lider și după finele etapei, cu 37 de puncte, și așteaptă deplasarea de săptămâna viitoare la Fulham, o echipă în mare sete de puncte. Liverpool, în cazul unei foarte probabile victorii a lui Man City cu Crystal Palace, cade pe 4, dar etapa viitoare joacă tot acasă, cu Burnley.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri