Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
14 ian, 16:49
Manda: ”PSD nu mai susține PROȘTI”. Dăncilă, discuții cu Olguța Vasilescu și Marcel Ciolacu
Fostul premier Viorica Dăncilă a reacționat față de declarația lui Claudiu Manda, potrivit căreia partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs".
Foto AGERPRES

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda - am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu - nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern... În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană", a declarat Viorica Dăncilă, după ședința CEx al PSD, potrivit Mediafax.

Fostul premier a mai spus că nu a discutat cu Claudiu Manda despre aceste declarații.

Declarația lui Claudiu Manda

 

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL și să arate la termen de ce sunt în stare. Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul și toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (...) La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs", a afirmat Claudiu Manda, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri