Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
13 noi 2019 / 12:51
Maramureş: CJ, infuzie de 1,6 milioane lei capital social către Societatea de Drumuri şi Poduri
Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş şi-a sporit aportul de capital către Societatea Comercială Drumuri şi Poduri Maramureş, pentru a permite achiziţionarea de noi echipamente şi utilaje, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, preşedintele CJ, Gabriel Zetea.

"Majorarea aprobată de consilierii judeţeni este în sumă de 1,6 milioane lei, cea ce înseamnă 664.000 de acţiuni, având o valoare nominală de 2,5 lei. Această majorare de capital a fost inclusă în programul de investiţii, dotări prin finanţare pe anul 2019, şi va permite achiziţionarea de echipamente noi de lucru, tehnologii performante necesare întreţinerii drumurilor indiferent de anotimp", a spus Gabriel Zetea.

Societatea Comercială Drumuri şi Poduri Maramureş, entitate economică aflată în subordinea CJ, are în administraţie şi întreţinere aproape 900 de kilometri de drumuri judeţene din care aproape 60% sunt situate în zona de munte a judeţului.

Societatea este implicată inclusiv în întreţinerea drumurilor judeţene şi comunale pe durata iernii, asigurând deszăpezirea tuturor tronsoanelor de drumuri.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri